dissabte, 8 de març del 2008

Re(solució).

D'això que el sol surt i el sol es pon no és que només ho vegis tu, sinó és que ho veu tothom. I si tu saps que els sentiments t'han enganyat algun cop, amb aquestes coses tan evidents, com pots demostrar que tot això que t'entra pels sentits és veritat? com ho pots comprovar que no t'estan enganyant?
Algú per a tu, no has existit fins que no has nascut i algú no pot deixar de demostrar que això hagui sigut només un mal son, això fa que dubtem dels nostres sentits. És a dir, segons aquest mètode que et bases en l'engany, si t'han enganyat un cop com saps que no t'estan enganyant sempre? com saps que el que veus és la realitat i no és la ciència ficció de les pel·lícules? com saps que no estàs vivint en un somni constant?
I ara soposem que la teva vida vingui marcada per una sèrie de fets que et guardes inconcientment i ara les teves defenses racionals disminueixen i vols deixar passar els mals passatges de la vida tornan-te en persona cega, per evitar veure tot allò del fracàs. Davant d'aquests fets que no vols veure ni tampoc recordar, et va disminuint la vista.
Però tota persona cega té encara llagrimes salades que de tant en tant li refresquen els ulls, perquè per molt que aquesta s'ha tornat cega no deix de tenir el sentit de la vista.
I dels més propers, els homes, mai ens em sentit còmodes en aquet hàmbit, i ens apoiem a la cultura amb un intent de trobar-nos segurs.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

reinaa, que ara no tinc temps de comentar-te axi que no m'ho currare massa. xD apa ens veiem ;)
1petuunnarru cuideet!

Anònim ha dit...

bones maka! soc l'alex d vilanova weno dirte k x mol d temps k fagi k no ens veiem em segueixo nrekurdan d tu e?xDD i k ets una tia d puta mare, weno k e pirar viam si ens veiem un mil·leni d'akets e? vagi b maka! agur!

Aloma. ha dit...

hehe, ens retrobarem bucan peixets, que vull veure com practiques la matança de peixos que ha de ser divertit veure l'esforç del Joan pescan i tu matan.. xD

un petó Alex!