dissabte, 15 de novembre del 2008

Descolonitza't (XII)

PROBLEMES DE MATRICULACIÓ

Circuleu orgullosament per carrers i carreteres amb un CAT a les matrícules del vostre cotxe nou. Això de les mitges tintes no us ha agradat mai, i dur el CAT al costat de la E us sembla, més que un acte de submissió colonial. A més, acabeu de venir de Còrsega: allí, planten el símbol cors directament sobre la F, sense por. N'hi ha tants de cotxes que contravénen la llei, que els gendarmes fa temps que fan l'orni. Però al nostre país, força menys valent que el cors, els actes de coratge anticolonial solen tenir conseqüències: i, efectivament al cap d'uns dies us atura una patrulla de la policia local d'una industriosa cocapital de comarca.
Amb gran amabilitat, com sempre que us dirigiu a l'autoritat, pregunteu amnb l'accent més rural que podeu modular; "Què passa, senyor guàrdia?""Mire usted, caballero, no se puede llevar nada que tape la matrícula", us contesta el "cabu"."Usted lleva un adhesivo". Us en meravelleu: "Com ho feu anar això? Un 'adhesivu'? Veja'm deixi-me'l veure, senyor guàrdia... "Xino-xano, baixeu del cotxe i mireu fixament la matrícula amb tota la parsimònia. "Perdoni, senyor guàrdia, on és l' 'adhesivu'?"Òbviament, el policia començarà a empipar-se (aquí cal una sang freda tremenda per fer-vos l'innocent i no perdre els nervis o petar-vos de riure). "¡Hombre!", us diu emprenyat, "no me dirá que no sabe que sobre la E ha puesto un CAT!","Sobre la Èèèèh?", responeu sense immutar-vos. "Que no va així els cotxes catalans, amb el CAT a la matrícula? Goiti, agent, a fe de Déu que quan el vaig comprar ja el duia."
El policia no pot més, us vol donar una lliçó, s'ajup i arrenca l'enganxina. Però cau de cul quan, a sota, troba un CAT directament a la placa. "Veu, senyor guàrdia, ja li vaig dir que era així. És normal, és un cotxe català. Coi, ara m'ha arrencat el protector! Bé, què hi farem, ja el perdono que tinc pressa! Apa, siau!" I aprofitant l'astorament del policia, us feu fonedís.

RECURSOS NESCESARIS: Nassos. Sang freda. Una matrícula amb el CAT perfectament pintant la E.
DIFICULTAT: Força alta.




4 comentaris:

Aloma. ha dit...

Dr.Cat

Manual d'acció per a independentistes.

DESCOLONITZA'T, jove!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

vika catalunya i vika el pla

Aina

Anònim ha dit...

Hahahaha...


és trist que això em faci riure.

Quan en realitat m'hauria de fer aixecar de la cadira i enganxar un parell de CAT's a sobre la E del cotxe dels meus pares.

Però tenen por...

En fi.